930 x122 grota rece

armă

DEPUTATUL RĂDULESCU, AMENDAT ȘI FĂRĂ ARMĂ

UPDATE: Poliția Argeș a transmis un comunicat de presă: „Referitor la declarațiile apărute în spațiu public privind utilizarea de către o persoană publică a unei arme letale, vă informăm că Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a efectuat un control la locul de păstrare a armelor letale autorizate pentru deținere.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma controlului și a verificărilor anterioare, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitor la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, în temeiul art. 129, pct. 11, din Legea 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor cu modificările și completările ulterioare, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.500 de lei, iar în temeiul art. 28, alin 1, din același act normativ, a fost dispusă măsura anulăriii dreptului de deținere a armelor.”

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Deputatul Rădulescu, audiat. Ce a hotărât Poliția Argeș. Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, a fost audiat astăzi la sediul din Pitești al Poliției Județene.

Poliția a hotărât să îi anuleze parlamentarului dreptul de a purta armă. Informația este neoficială, Poliția Argeș necomunicând nimic oficial până la această oră.

Audierile au avut loc după scandalul declarațiilor halucinante făcute zilele trecute de parlamentarul argeșean. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3