930×122 CAPRA 5

psd

Medicul Remus Mihalcea, vești bune de la Câmpulung Muscel

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Remus Mihalcea, vești bune de la Câmpulung Muscel. Deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea a susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Muscel.

Cu acest prilej, deputatul argeșean a scos în evidență câteva dintre cele mai recente acte normative adoptate care vin în sprijinul cetățenilor și al agenților economici.

Una dintre deciziile despre care s-a vorbit mai puțin este cea de dublare a normei de hrană pentru pacienții din spitale. Este un prim pas pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

O a doua lege importantă pentru personalul angajat în spitale în prima linie de luptă împotriva Covid este Legea 70/2022 care îi va permită să susțină examen pe posturile ocupate.

Amintesc, de asemenea, adoptarea proiectului privind voucherele de 250 de lei care vor fi acordate persoanelor vulnerabile.

Beneficiarii sunt:

o pensionarii cu venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei

o persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei

o familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere cu venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;

o familiile monoparentale cu venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;

o familiile care au stabilit dreptul la ajutorul social oferit de stat

o persoanele fără adăpost.

Cât despre Legea Offshore, statul român și cetățenii români au de câștigat doar dacă acel gaz va fi adus la suprafață. Vor fi mai mulți bani și mai mult gaz pentru România. Aceasta e cea mai rapidă cale de a deveni independenți de gazul rusesc. Legea a fost adoptată cu 248 de voturi pentru și 34 împotrivă.

În fine, ajutorul acordat transportatorilor și distribuitorilor – poate părea mic, dar în realitate este consistent raportat la numărul de kilometri efectuați lunar și la capacitate rezervorului unui tir.

În plus, Argeșul este principalul hub de transportatori din România și unul dintre cele mai importante din Europa. Contează orice leu în economia transporturilor”, a declarat deputatul Remus Mihalcea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Pensionar spune:

    Praf în ochi doctore. Ați sărăcit țara cu facturile voastre nesimțite la apă, curent și gaze. Ați dublat prețul la motorină, la alimente și mai aveți tupeul și nerușinarea să veniți în fața oamenilor?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA