930 x122 grota rece

ponta

VICTOR PONTA, AVERTISMENT DUR LA ADRESA LUI MIRCEA ANDREI!

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD la nivel naţional, a fost astăzi în Piteşti, participând la Teatrul „Alexandru Davila” la lansarea candidaturii lui Florin Tecãu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Conducerea PSD Argeş i-a cerut direct lui Ponta, cu această ocazie, să candideze pentru preşedinţia României. „Ne trebuie un om nou pentru o țară nouă şi acesta nu poate fi decât Victor Ponta! Dumneavoastră sunteţi viitorul preşedinte al României!”, a spus Tudor Pendiuc, liderul interimar al PSD Argeş și primar al Piteștiului. Ponta nu a dat un răspuns direct la invitaţia de a candida la cea mai importantă funcţie în stat, dar a fost evident că propunerea îi surâde. Mai mult, a dat asigurări că în săptămâna de dinaintea alegerilor prezidenţiale va sta acasă, dacă va candida, pentru a nu le mai face membrilor de partid surprize precum cea legatã de vizita lui Mircea Geoanã la Sorin Ovidiu Vântu cu puțin timp înainte de confruntarea decisivã cu Traian Bãsescu din 2009.

„Sunt convins că domnul Constantin Nicolescu (n.r. – fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș) ne va ajuta în continuare, va fi alături de domnul Florin Tecãu. Florin Tecău va continua proiectele noastre în Argeş. Îmi pare rău că nu mai vine iarăşi Mircea Andrei (n.r. – fostul preşedinte al PDL Argeş și fost senator) să candideze, ca să ia iarăşi bătaie! Îmi pare rău că încă mai este liber! Dar, dacă îl mai vedeţi prin Argeş, să-i transmiteţi că cei care au încălcat legea vor plăti, iar acest lucru se va întâmpla după decembrie 2014, când vom câştiga şi prezidenţialele!”, a spus Ponta.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3