930 x122 grota rece

benzina

MIRCEA DRĂGHICI: „DOAMNA UDREA, CÂND AȚI GUVERNAT BENZINA DEPĂȘISE 6 LEI LITRUL!”

Protestele de stradă organizate recent de PDL și PMP „au fost lipsite de conţinut şi ne-au demonstrat încă o dată că nu există opoziţie de fond în România, ci doar una de formă.”, este de părere deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici.

Citiți și: Din nou lovitură pentru șoferi: o nouă taxă pe benzină și motorină!

Într-o declarație politică făcută în Parlament, Drăghici consideră că manifestațiile celor două partide au fost un eșec. “Eşecul protestelor demonstrează că românii şi-au dat seama că Guvernul Ponta a repus România pe drumul cel bun şi a reparat toate nedreptăţile comise cu bună ştiinţă de PDL! Cetăţenii acestei ţări nu au uitat că 2013 a fost un an cu multe rezultate record şi redresări importante. În anul 2014 măsurile bune vor continua să se vadă şi mai mult în buzunarele românilor. Vă reamintesc că Uniunea Social Liberală a reuşit să strângă 70.000 de români pe National Arena, în timp ce PDL şi PMP adunate nu reuşesc să aducă 10.000-15.000 de oameni la două mitinguri cumulate! Este o realitate care ne arată “puterea” acestor formaţiuni politice. Cum să strângă oameni care să le fie alături când ei au tăiat salariile, pensiile și când sub guvernarea lor sute de mii de români şi-au pierdut locurile de muncă și zeci de mii de firme au fost închise?”, spune Mircea Drăghici.

Deputatul are o replică și la adresa Elenei Udrea: „De remarcat sunt declaraţiile Elenei Udrea atât despre creşterea preţului la combustibil, cât şi despre formaţiunea pe care o patronează. În ceea ce priveşte primul subiect, îi amintesc doamnei deputat că în aprilie 2011, când Emil Boc şi dânsa făceau parte din Executiv, preţul benzinei depăşise 6 lei/litrul! Atunci nu ne amintim să o fi văzut ieşind în stradă!” (Foto Elena Udrea: Facebook)

Citiți și: Surpriză pentru șoferi în aceste benzinării!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90