930×122 CUMPANA 5

consiliul judetean

MOȚIUNEA PENTRU DEMITEREA LUI DAN MANU A EȘUAT

Cererea opoziției de revocare a lui Dan Manu (PSD) din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș nu a mai fost supusă votului în ședința ordinară de astăzi a CJ-ului, așa cum era programat potrivit ordinii de zi.

Citiți și: Argeș: Un nou consilier județean

Motivul: nu a fost întrunită condiția de cvorum ca la vot să participe cel puțin 24 de consilieri (două treimi din totalul celor 35 de consilieri) pentru ca proiectul de revocare să fi avut șanse (teoretice) să treacă (pentru revocare este nevoie ca minimum 24 de consilieri să voteze în acest sens). Asta pentru că, strategtic, reprezentanții PSD și ALDE, care au majoritatea în CJ, au refuzat să participe la vot, vot care era secret.

“Constatăm că după 3 ani de mandat președintele Consiliului Județean Argeș, dl. Dan Manu, și-a îndeplinit în mod defectuos pentru județ atribuțiile legale care îi revin.

Citiți și: Consiliul Județean Argeș angajează

Rămânerea în funcție a d-lui Dan Manu n-ar face decât să afecteze negativ dezvoltarea județului Argeș și în următorul an.

În această perioadă am avertizat de nenumărate ori, atât în ședințele de comisii, cât și de plen ale Consiliului Județean sau în ieșiri publice asupra faptului că dl. Manu nu este capabil să asigure dezvoltarea județului și o calitate mai bună a actului administrativ”, se arăta în expunerea de motive a proiectului inițiat de 12 consilieri județeni ai opoziției (AICI, textul complet al expunerii de motive).

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3