NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

PROIECT LA CJ ARGEȘ: MANU – DEMIS, BRĂTULESCU – PREȘEDINTE

Proiectul de hotărâre inițiat de opoziție pentru demiterea lui Dan Manu (PSD) de la șefia Consiliului Județean Argeș ar urma să fie dezbătut și supus votului pe 31 octombrie. Documentul se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare în plen de joi a Consiliului Județean, ședință care va începe la ora 15.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

“Constatăm că după 3 ani de mandat președintele Consiliului Județean Argeș, dl. Dan Manu, și-a îndeplinit în mod defectuos pentru județ atribuțiile legale care îi revin.

Rămânerea în funcție a d-lui Dan Manu n-ar face decât să afecteze negativ dezvoltarea județului Argeș și în următorul an.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

În această perioadă am avertizat de nenumărate ori, atât în ședințele de comisii, cât și de plen ale Consiliului Județean sau în ieșiri publice asupra faptului că dl. Manu nu este capabil să asigure dezvoltarea județului și o calitate mai bună a actului administrativ”, se arată în expunerea de motive a proiectului pentru revocarea lui Dan Manu din funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Opoziția invocă următoarele motive pentru revocare:

-“bugetul județean pentru 2019 este dezechilibrat, inconsistent în domeniile de primă importanță și înregistrează un deficit fără precedent;

-funcționarea defectuoasă a aparatului de specialitate, precum și a unor instituții și servicii publice, regii autonome;

-reabilitarea infrastructurii județene s-a realizat în proporție foarte mică, la această oră majoritatea drumurilor județene fiind impracticabile;

-lipsa transparenței;

-bani foarte mulți alocați propagandei politice, sub masca instituțiilor culturale;

-turismul, o componentă importantă a progresului județului Argeș, este doar subiect de dialoguri;

-președintele CJ Argeș, Dan Manu, are grave defecte de comportament”.

AICI, expunerea completă de motive.

În proiectul de hotărâre inițiat de opoziție se arată că ulterior revocării “până la alegerea unui nou președinte al CJ Argeș, atribuțiile președintelui CJ Argeș vor fi îndeplinite de vicepreședintele d-na Simona Brătulescu”. Din punct de vedere politic, Simona Brătulescu reprezintă ALDE. Celălalt vicepreședinte al CJ Argeș, vă amintim, este Ion Mînzînă (PSD).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3