EcoMoto 930×122

ion mînzînă

PSD ȘI-A ALES OMUL CARE O VA ÎNLOCUI PE BRĂTULESCU LA CJ

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a anunțat astăzi oficial, în conferință de presă (foto), cine este candidatul partidului pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean rămasă vacantă după ce Simona Brătulescu (ALDE) a ajuns secretar de stat la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Conform lui Mînzînă, candidatul PSD este consilierul județean Marius Nicolaescu, de profesie inginer silvic și administrator al unui ocol silvic privat.

Nicolaescu a fost singurul propus pentru această funcție în cadrul PSD.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

PSD are majoritate în Consiliul Județean, suficient cât să își impună candidatul.

Amintim că Simona Brătulescu a demisionat de la CJ Argeș, instituție în care ocupa una dintre cele două posturi de vicepreședinte (celălalt este ocupat de Ion Mînzînă), ca urmare a numirii sale pe 14 ianuarie 2020 în funcția de secretar de stat (de stat degeaba) la Cancelaria prim-ministrului. (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3