New Profesional Consult 930 x 122

gabriel stoian

GABRIEL STOIAN ACUZĂ: SIMONA BRĂTULESCU MI-A IMPUS SĂ ÎMI CONCEDIEZ CONSILIERA

Gabriel Stoian acuză: Simona Brătulescu mi-a impus să îmi concediez consiliera.

Citiți și: Breaking. Argeșul are de azi un nou subprefect!

Într-o emisiune difuzată aseară pe un post local de televiziune, fostul subprefect de Argeș, Gabriel Stoian, a venit cu detalii referitoare la presiunile care ar fi fost făcute asupra lui de ALDE, prin președinta acestui partid, Simona Brătulescu, presiuni care ar fi avut ca scop înlăturarea consilierei acestuia şi angajarea unei alte persoane, scrie gherilaurbană.ro.

Stoian a dezvăluit zilele trecute pentru Gherila că nu a putut angaja persoana respectivă pentru că a lucrat cinci ani în Italia, nu a prezentat recomandări potrivite pentru postul de consilier al subprefectului şi nici nu avea motive s-o dea afară pe consiliera lui. “Păi, nu am putut să ţi le satisfac. Nu am putut să o angajez pe femeia aia. A stat cinci ani în Italia.”, îi spunea Stoian Simonei Brătulescu, potrivit sursei citate.

Citiți și: CE SPUNE NOUL SUBPREFECT CU ATRIBUȚII DE PREFECT DESPRE SITUAȚIA COVID-19 ÎN ARGEȘ

Gabriel Stoian ar fi afirmat, la postul local de televiziune, că cea care i-a fost consilieră, Elena Diaconescu (foto), nu era agreată pentru că a făcut parte din PNL. “Mi-a impus să-mi dau afară consiliera şi s-o angajez pe V.R. Nu am putut face aşa ceva!”, a declarat Stoian, conform Gherila.

Mai multe amănunte despre acest subiect puteți afla din materialul publicat pe site-ul gherilaurbană.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3