930 x122 grota rece

consiliu județean

AVEREA SIMONEI BRĂTULESCU

Simona Brătulescu (ALDE), vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, și-a depus declarația de avere. În document, Simona Brătulescu precizează că soțul ei, Aurel Brătulescu, a moștenit în anul 2016 un apartament de aproximativ 37 de mp în Pitești.

Citiți și: Video. Președintele Consiliului Județean, tratat cu spatele la Urgențe!

Brătulescu a trecut în declarația sa de avere și o motocicletă Honda. De asemenea, în primăvara acestui an, scrie în document, soții Brătulescu au vândut un autoturism Honda Accord, pe care au obținut 8.500 de euro (click pe imagini pentru detalii):

 

Citiți și: TRIPLETĂ ROȘIE LA CÂRMA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Simona Brătulescu menționează în declarația de avere că i-a acordat un împrumut în nume personal amicului ei Andrei Gerea, deputat ALDE de Argeș (click pe imagine pentru detalii):

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș anunță un venit anual încasat de 128.934 de lei, sumă provenită din indemnizația de la CJ. Soțul vicepreședintei CJ, Aurel Brătulescu, a primit de la Complexul Sportiv Național Bascov, complex pe care îl conduce, un salariu anual de 30.337 de lei (click pe imagini pentru detalii):

Venituri pentru familia Brătulescu au fost și alocațiile de stat primite pentru cei doi copii ai lor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3