930 x122 grota rece

declarație de avere

DIRECTOR DIN PITEȘTI, AVERE IMPRESIONANTĂ: TERENURI, CASE, APARTAMENTE, BANI ÎN BANCĂ

Director din Pitești, avere impresionantă: terenuri, case, apartamente, bani în bancă. Iulian Richițeanu, directorul general al Termo Calor Confort, societatea de termoficare a municipalității piteștene, are o avere impresionantă. Așa reiese din cea mai recentă declarație de avere făcută publică de Richițeanu.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

iulianrichiteanu

Directorul general de la Termo Calor a cumpărat împreună cu soția sa, Mariana Tamara Richițeanu, nu mai puțin de 5 terenuri în perioada 2002-2017. Unul dintre ele, intravilan, este situat în Costinești, în județul Constanța. Iulian Richițeanu are și 3 terenuri moștenite în satul Broșteni, sat care aparține de orașul argeșean Costești (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Când vor avea piteștenii căldură? A fost făcut anunțul!

Și la capitolul case și apartamente directorul stă foarte bine. Din 1999 deține, împreună cu soția lui, un apartament în municipiul Pitești. În 2017 a cumpărat, tot cu soția, o casă de locuit în orașul Ștefănești. Și tot din 2017 are, prin moștenire, un apartament pe strada Calea Craiovei din Pitești, dar și o casă în Broșteni (click pe imagine pentru mărire):

Richițeanu a cumpărat în 2011 un autoturism Audi A4. De asemenea, are un depozit bancar la CEC Bank Pitești de peste 60.000 de lei deschis în anul 2017, un cont curent de 10.000 de euro la Raiffeisen Bank, deschis tot în 2017, și fonduri de investiții sau echivalente la Allianz Țiriac Pitești de 2.500 de dolari (click pe imagine pentru mărire):

Potrivit declarației sale de avere din 2018, Iulian Richițeanu avea un venit anual încasat de 75.951 de lei. Sunt banii primiți în calitate de director general al Termo Calor. Adică aproape 17.000 de euro, la un curs aproximativ din 2018.

Soția lui Richițeanu lucrează tot la Termo Calor. Mariana Tamara Richițeanu câștiga în calitate de inginer la aceeași societate, anual, 17.939 de lei (click pe imagine pentru mărire):

Puteți vedea declarația de avere a directorului Richițeanu AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3