930×122 CAPRA 5

încălzire

Pitești: Anunț important privind încălzirea!

Pitești: Anunț important privind încălzirea!

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

SC Termo Confort Calor 2000 SA Pitești anunță că, începând cu data de 26 septembrie 2022, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2022 – 2023.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza având în vedere prevederile art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20:00 – 06:00 a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

Citiți și: Argeș. Primarul a făcut anunțul despre ajutoarele pentru încălzire

„Rugăm utilizatorii/consumatorii TERMO CALOR CONFORT S.A. să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică, au obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

De asemenea, vă solicităm să întreprindeţi de urgenţă toate demersurile necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care le datoraţi Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.”, transmite societatea de termoficare.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA