930×122 POSADA 5

ajutor

Veste mare pentru mii de argeșeni! Este gratuit!

Veste mare pentru mii de argeșeni! Este gratuit!

Citiți și: Un nou ajutor în bani de la stat!

În cazul persoanelor vulnerabile ce îndeplinesc condițiile pentru a primi ajutorul pentru încălzirea locuinței, reabilitarea termică a acesteia se face gratuit de-acum.

Totul este prevăzut într-o ordonanță de urgență publicată în Monitorul Oficial.

Citiți și: Argeș. Două mașini, implicate într-un accident rutier

Practic, beneficiarii de ajutor de încălzire se alătură altor categorii de persoane ce beneficiază de mai multă vreme de gratuitate la reabilitarea termică a locuinței.

Printre aceștia se numără și persoanele cu handicap, veteranii de război sau pensionarii cu venituri mici, arată Avocatnet.ro.

Veste mare pentru mii de argeșeni! Este gratuit!

În Argeș sunt peste 5.000 de persoane care beneficiază de ajutor de încălzire într-o formă sau alta

Scopul OUG 44/2023 este stabilirea unor măsuri necesare optimizării procesului de implementare a proiectelor de infrastructură finanțate din fonduri externe nerambursabile. Vizează și modificarea unor acte normative, printre care cel privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe.

Astfel, se introduce în lista deja existentă o nouă categorie. Este vorba despre “persoane aflate în sărăcie energetică (…), inclusiv persoane identificate ca și consumatori vulnerabili de energie”.

Așadar, și cei ce primesc ajutorul pentru încălzirea locuinței pot beneficia de reabilitare termică gratuită a locuinței.

Detalii, AICI

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3