930×122 CAPRA 5

centrul cultural județean

MONICA ANGHEL, COLECȚIE IMPRESIONANTĂ DE BIJUTERII. AVEREA VEDETEI DE LA CENTRUL CULTURAL ARGEȘ

Monica Anghel, directorul artistic al Centrului Cultural Județean Argeș, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, și-a depus declarația de avere.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Potrivit documentului, vedeta are un apartament în București și o casă de locuit în comuna Domnești din județul Ilfov, ambele cumpărate. Deține și două autoturisme, un Nissan Pathfinder (fabricat în 2012) și un Renault Clio (an de fabricație, 2011).

Directorul artistic de la Centrul Cultural Județean Argeș are, potrivit declarației sale de avere, o impresionantă colecție de bijuterii: inele, brățări și cercei din aur și argint, coliere din aur și argint, cu pietre prețioase. Deține și tablouri, dar și trei haine din blană de vizon. Valoarea acestor bunuri este estimată la 35.000 de euro (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: CÂT CÂȘTIGĂ DIN TURISM CEL MAI NOU CONSILIER LOCAL AL PITEȘTIULUI

La categoria conturi și depozite bancare, directorul artistic al Centrului Cultural Județean Argeș precizează că are în bănci zeci de mii de euro, sute de dolari și zeci de mii de lei (click pe imagine pentru detalii):

Monica Anghel a mai trecut în declarația ei de avere și un ajutor financiar pe care l-a acordat părinților săi, un ajutor în valoare de 600.000 de euro, care va fi rambursat ”în timp”.

Directorul Centrului Cultural Județean Argeș mai precizează că a încasat din activități artistice un venit anual de 93.987 de lei (click pe imagine pentru mărire):

Amintim că Monica Anghel este director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș de la 1 ianuarie 2019. ”Ceea ce îmi propun în această echipă, alături de managerul Centrului, Araxy Negoșanu, și de Consiliul Județean, este ca acest Centru să devină un etalon nu numai în județul Argeș”, declara Monica Anghel în ianuarie, într-o conferință de presă desfășurată la Consiliul Județean Argeș (foto).

În vârstă de 48 de ani, din București, Monica Anghel este o excepțională interpretă de muzică ușoară, în anul 1996 câștigând festivalul ”Cerbul de Aur”. În același an a participat pentru prima dată la Eurovision, concurs la care a mai reprezentat România și în 2002. S-a făcut remarcată și ca prezentatoare radio și actriță.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3