EcoMoto 930×122

araxy negoșanu

O NOUĂ SECȚIE DE DIVERTISMENT ÎN PITEȘTI

O nouă secție de divertisment în Pitești. De la începutul acestui an, la Centrul Cultural Județean Argeș (instituție cu sediul în Pitești) funcționează o nouă secție: Secția de Divertisment.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Noua secție a fost înființată ca urmare a unei hotărâri pe care Consiliul Județean Argeș a aprobat-o luna trecută, hotărâre prin care a fost reactualizată organigrama Centrului Cultural Județean.

Amintim că instituția condusă ca manager de Araxy Negoșanu (foto) a făcut recent o „achiziție” importantă: Monica Anghel a devenit director artistic al Centrului Cultural Județean.

Citiți și: Fanfara Argeșului cere demisia lui Araxy Negoșanu

”Ceea ce îmi propun în această echipă, alături de managerul Centrului, Araxy Negoșanu, și de Consiliul Județean, este ca acest Centru să devină un etalon nu numai în județul Argeș. Vreau să avem proiecte de calitate, lucruri interesante, la cel mai înalt nivel, așa cum sunt obișnuită să le fac de 33 de ani”, a declarat Monica Anghel. (AICI, amănunte).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3