Donaris 930 x 122

centrul cultural județean

CONCERT-EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Concert-eveniment în Pitești. Sala „Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș a fost renovată și va fi inaugurată. Inaugurarea va avea loc astăzi, 2 mai 2019, printr-un spectacol care va începe la ora 18.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

La concert, intitulat „Spune, Argeșule, spune!”, își vor da concursul orchestra Doina Argeșului, Monica Anghel, Cristina Turcu Preda, Gina Pavel și alți artiști. Prezentatoare va fi Jojo (Cătălina Grama).

Ca urmare a numărului mare de solicitări, spectacolul va fi reluat mâine, 3 mai 2019, tot de la ora 18.

Citiți și: EXPOZIȚIE DE ICOANE ȘI FESTIVAL DE FILME RELIGIOASE

Intrarea pentru public va fi gratuită, pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural Județean Argeș.

Precizăm că sala se află în clădirea din cartierul piteștean Găvana în care pe vremuri a funcționat cinematograful „Lumina”, clădire care acum este sediul Centrului Cultural Județean Argeș. Clădirea a fost renovată de Consiliul Județean. Inaugurarea sălii renovate are loc la mai bine de 20 de ani de la ultima proiecție a unui film pe marele ecran al fostului cinematograf „Lumina”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90