New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural județean

MONICA ANGHEL A DEVENIT DIRECTOR ÎN ARGEȘ

Monica Anghel a devenit director în Argeș. Începând cu 1 ianuarie 2019, cântăreața Monica Anghel este directorul artistic al Centrului Cultural Județean Argeș, instituție subordonată Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Artista a obținut postul în urma unui concurs desfășurat în luna decembrie a anului trecut.

La această oră, Monica Anghel participă în Pitești la o conferință de presă a Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: EXPOZIȚIE DE ICOANE ȘI FESTIVAL DE FILME RELIGIOASE

”Ceea ce îmi propun în această echipă, alături de managerul Centrului, Araxy Negoșanu, și de Consiliul Județean, este ca acest Centru să devină un etalon nu numai în județul Argeș. Vreau să avem proiecte de calitate, lucruri interesante, la cel mai înalt nivel, așa cum sunt obișnuită să le fac de 33 de ani”, a declarat Monica Anghel în urmă cu puțin timp.

Monica Anghel are 47 de ani și este din București. Este o remarcabilă interpretă de muzică ușoară, în anul 1996 câștigând festivalul ”Cerbul de Aur”. În același an a participat pentru prima dată la Eurovision, concurs la care a mai reprezentat România și în anul 2002. S-a făcut remarcată și ca prezentatoare de radio și actriță.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90