New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural județean

ÎN PITEȘTI SE DESCHIDE SALA „LUMINA”. INAUGURARE CU VEDETE

În Pitești se deschide sala „Lumina”. Inaugurare cu vedete. Sala „Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș a fost renovată și va fi inaugurată la începutul lunii viitoare.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Inaugurarea va avea loc pe 2 mai 2019, printr-un spectacol care va începe la ora 18.

La spectacol, intitulat „Spune, Argeșule, spune!”, își vor da concursul Monica Anghel, Cristina Turcu Preda, Gina Pavel și alți artiști. Prezentatoare va fi Jojo (Cătălina Grama).

Citiți și: EXPOZIȚIE DE ICOANE ȘI FESTIVAL DE FILME RELIGIOASE

Intrarea pentru public va fi gratuită, pe bază de invitație. Invitațiile vor putea fi ridicate de la Centrul Cultural Județean Argeș în perioada 1-2 mai, între orele 8 și 16.

Precizăm că sala se află în clădirea din cartierul piteștean Găvana în care pe vremuri a funcționat cinematograful „Lumina”, clădire care acum este sediul Centrului Cultural Județean Argeș. Clădirea a fost renovată de Consiliul Județean.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90