EcoMoto 930×122

centrul cultural județean

Se desfiinţează o mare instituţie din Piteşti

Centrul Cultural Județean, desființat de la 1 ianuarie.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Pe 23 noiembrie va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, ocazie cu care va fi pus în dezbatere proiectul de hotărâre privind desființarea Centrului Cultural Județean Argeș.

Conform proiectului, Centrul Cultural Județean se desființează începând cu data de 01.01.2022.

Citiți și: MONICA ANGHEL, COLECȚIE IMPRESIONANTĂ DE BIJUTERII. AVEREA VEDETEI DE LA CENTRUL CULTURAL ARGEȘ

„Patrimoniul Centrului Cultural Județean Argeș format din mijloace fixe, dotări, documentații tehnico-economice, ș.a.m.d., se preia de către Consiliul Județean Argeș, pe bază de Protocol de predare – primire încheiat între cele două instituții cu respectarea legislației în vigoare.

Începând cu data de 01.01.2022 se revocă dreptul de administrare asupra imobilului situat în Municipiul Pitești, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 141 – clădirea fostului Cinema „Lumina” – precum și asupra terenului aferent, aflate în administrarea Centrului Cultural Județean Argeș.

Începând cu data de 01.01.2022 marca orchestrei Doina Argeşului înregistrată la OSIM se cesionează cu titlu gratuit Teatrului „Al. Davila” Pitești, în calitate de instituţie de spectacole.”, se arată în proiect.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3