Donaris 930 x 122

corneliu cîrstea

CE SPUNE NOUL SUBPREFECT CU ATRIBUȚII DE PREFECT DESPRE SITUAȚIA COVID-19 ÎN ARGEȘ

Noul subprefect al Argeșului, Corneliu Cîrstea, cel care a preluat și atribuțiile de prefect al județului Argeș, după ce, în weekend, premierul a dispus încetarea mandatului lui Emanuel Soare (care a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al CJ Argeş), dar şi încetarea mandatului de subprefect în cazul lui Adrian Bughiu, a explicat, luni, pentru ePitești.ro, cum va ataca problema  epidemiologică a județului.

Citiți și: Breaking. Argeșul are de azi un nou subprefect!

Întrebat despre situația COVID-19 în Argeș, Corneliu Cîrstea a declarat:

„Este îngrijorător faptul că a crescut în ultima lună foarte mult, dar sperăm s-o scădem. Vom efectua mai multe controale”.

Citiți și: PREFECTUL ȘI NOUL SUBPREFECT, ÎNVESTIȚI ÎN FUNCȚII

De altfel, subprefectul cu atribuții de prefect a condus astăzi o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de urgență (al cărui președinte este).

„S-a dispus prelungirea, începând cu alte 14 zile, a suspendării tuturor evenimentelor publice de tip târg, bâlci, şi alte asemenea, precum şi activitatea de agrement în spaţii de tip piscină, bazin de înot, ştrand cu excepţia activităţilor fizice desfăşurate, potrivit legii, de către sportivii de performanţă, în toate localităţile din Argeş. Activităţile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri, se suspendă, până la data de 23.08.2020, între orele 23.00-06.00, cum este la nivel național”, a explicat, pentru ePitești.ro, Corneliu Cîrstea.

Foto: gândul.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90