NOR CURIER 930X122

Arges

unpr_sigla

UNPR VREA SĂ-I SUFLE PSD-ULUI POSTUL DE SUBPREFECT AL ARGEŞULUI

Senatorul Iulian Cristache, preşedintele UNPR Argeş, a declarat că organizaţia pe care o conduce insistă să obţină postul de subprefect al judeţului.

Citiți și: A nins în Argeș!

Postul este vacant de două luni, în condiţiile în care fostul subprefect Ion Burnei a ieşit la pensie. Cristache a declarat că a fost şi în această săptămână la Bucureşti, la Guvern, pentru a se interesa de acest post.

UNPR a făcut deja două propuneri pentru funcţia de subprefect, în vreme ce PSD, principalul partid de guvernământ, l-a propus pe Emilian Dragnea, angajat la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Guvernul va trebui să decidă, aşadar, cui îi revine funcţia de subprefect al judeţului Argeş. Iulian Cristache afirmă că acest lucru ar urma să se întâmple în cel mult două săptămâni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3