930X122 MAIA

Arges

VIP DIN ARGEȘ, MARI ECONOMII ÎN 2016

VIP din Argeș, mari economii în 2016. Emilian Dragnea este cel mai nou membru al echipei de conducere a Prefecturii Argeş, fiind numit subprefect al județului în acest an.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit declaraţiei sale de avere, subprefectul are aproape 10 hectare de teren în comuna Mozăceni şi 0,26 de hectare în comuna Arefu, două apartamente (în Piteşti și în Bucureşti) şi două case (una în Mozăceni, de 55 de mp, iar cealaltă, în Piteşti, de 160 de mp).

Subprefectul de Argeș a făcut și economii. Are 269.000 de lei în mai multe conturi bancare. Două dintre conturi, însumând nu mai puțin de 115.000 de lei, au fost deschise chiar în acest an.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Pentru anul trecut Emilian Dragnea a declarat venituri totale de 45.000 de lei (încasate de la instituțiile la care a lucrat – Casa de Asigurări de Sănătate Argeş, Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Universitatea Piteşti), în vreme ce soţia lui a declarat venituri de 62.000 de lei, de pe urma activităţii unui cabinet medical.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA