930×122 CAPRA 5

case

„NEAMȚUL”, ATACAT DIN ARGEȘ: „POLITRUC CU LIPICI LA CASE”

Disputele de pe scena politică privind desemnarea candidatului pentru portofoliul de comisar european care îi revine României ţin capul de afiş în aceste zile. Deputatul PSD de Mioveni Simona Bucura Oprescu este de părere că PNL, PDL şi Traian Băsescu provoacă mult rău țării prin acţiunile lor.

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

„Modul în care acţionează candidatul ACL pentru preşedinţia ţării, Klaus Iohannis, şi liderul PDL Vasile Blaga, în cârdăşie cu Traian Băsescu, arată clar că ei nu reprezintă interesele României. Cei trei fac reclamaţii peste reclamaţii la Bruxelles, aceste demersuri nocive fiind o continuare a politicii de intoxicare a forurilor internaţionale care a fost practicată şi cu ocazia referendumului de demitere a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte.

Intervenţiile liderilor ACL şi ale lui Traian Băsescu pe tema desemnării candidatului României pentru funcţia de comisar european sunt penibile. Acestea arată, de fapt, disperarea lor, neavând alte argumente în vederea alegerilor prezidenţiale. Ei blochează România în intenţia țării noastre de a obţine o poziţie cât mai bună de comisar european. Este un sabotaj fără precedent la adresa României, venit tocmai din partea unor personaje care se bat cu pumnii în piept că vor să facă bine. În fapt, le fac doar rău românilor şi ţării în ansamblul său.

Citiți și: Venitul minim de incluziune este un program focalizat pe cei vulnerabili

În 2006 s-a întâmplat la fel, iar România, în loc să obţină un portofoliu economic important, a obţinut mandatul pentru multilingvism, un portofoliu fără mare importanţă. Eforturile celor „de dreapta” de a submina ţara, trebuie pedepsite. Cetăţenii nu se vor lăsa păcăliţi de aceşti politruci cu lipici la case (n.r. – aluzie la Klaus Iohannis) şi avantaje multe pentru ei şi îi vor taxa ca atare la vot.”, spune Simona Bucura Oprescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90