930×122 CAPRA 5

nicolae bănicioiu

NICOLAE BĂNICIOIU, FOST MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII, LA PRO ROMÂNIA

UPDATE: Și Mihai Sturzu, fostul lider al Tineretului Social Democrat, și-a anunțat înscrierea în partidul lui Victor Ponta.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, la Pro România.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Deputatul de Iași Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a anunțat astăzi că demisionează din PSD și că se va înscrie în Partidul Pro România, condus de Victor Ponta și Daniel Constantin.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care am făcut multe lucruri bune, cu care am câștigat alegerile în 2012. Supărarea mea față de conducerea PSD este cunoscută, lipsa de consecvență și de deprofesionalizare continuă. Nu mai pot fi părtaș la toate aceste lucruri.”, afirmă Nicolae Bănicioiu.

În ultima perioadă, mai mulți parlamentari, în special de la PSD, s-au alăturat noului proiect politic Pro România (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA