New Profesional Consult 930 x 122

Arges

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

Nicolescu, tot mai contestat în PSD Argeș! „Trebuie să se retragă!”

Nemulțumirile mocnesc în PSD Argeș. Starea de frustrare este cvasigenerală. De la faptul că filiala nu are un ministru în Guvernul Ponta (în ciuda rezultatelor electorale excelente) până la amânarea construirii autostrăzii Pitești-Sibiu, în timp s-au acumulat supărări mari în partid. Supărări care, săptămâna trecută, au defulat public.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Laurențiu Zidaru, viceprimar PSD al Piteștiului, s-a exprimat dur la adresa guvernanților de la București ca urmare a deciziei în ceea ce privește autostrada Pitești-Sibiu. „Piteştiul este pe coridorul IV de transport, nu Braşovul! Am auzit-o pe ministra Transporturilor spunând că va încerca să obţină de la Uniunea Europeană aprobarea să fie mutat coridorul pe ruta cu Braşovul. Văd că cei de la Guvern una spun şi alta fac! Nu putem, însă, să ne prefacem că nu vedem realităţile! Probabil că ar fi trebuit să ieşim în stradă ca să le atragem atenţia guvernanţilor! Suntem foarte buni în campanie, atunci Argeşului i se oferă atenţie, ni se promit şi nouă una-alta, după care nu mai sunt, brusc, bani pentru proiectele noastre! Şi cu investiţiile, degeaba zicem noi că vrem să atragem investitori străini, tot de la Guvern se dă direcţia. O să aşteptăm investitori cum aşteptau bunicii noştri să vină americanii dacă nu intervenim la Bucureşti!”, a declarat Zidaru în săptămânala conferință de presă a Primăriei Pitești.

Afirmațiile viceprimarului l-au deranjat teribil pe Constantin Nicolescu, președintele PSD Argeș ținând să-l apostrofeze public, două zile mai târziu, pe colegul său de partid. “Zidaru este un mare politician, ce să zic! Cât ştie politică, atâta vorbeşte! Se mai trezesc unii vorbind aşa… Poate că nu ştie din ce e compus PSD şi trebuie să afle”, a răbufnit Nicolescu.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Numai că Nicolescu este privit de o parte dintre PSD-iștii argeșeni ca fiind principalul vinovat pentru eșecurile de care vorbeam. „Nu a dat cu pumnul în masă la București! Colegii noștri din alte județe așa procedează ca să apere interesele filialelor și județelor pe care le reprezintă! Nu are cine să ne apere interesele!”, ne-a declarat, sub puterea anonimatului, un PSD-ist din Argeș. Un altul este și mai radical: „Nicolescu trebuie să se retragă!”. Să se retragă de la conducerea PSD Argeș și a Consiliului Județean vor unii social-democrați. Dar cum Constantin Nicolescu, în repetate rânduri, a spus public că nu va face pasul înapoi, cei din partid care nu-l mai vor așteaptă ca anul viitor să avem alegeri anticipate la Consiliul Județean. De altfel, cum am mai scris, puțini din PSD Argeș mai cred că Nicolescu va scăpa fără o condamnare în justiție care să-l scoată definitiv din lumea mare a politicii și administrației.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3