930×122 CAPRA 5

Arges

NOII PARLAMENTARI DE ARGEȘ. CE MANDATE ÎNCĂ SE JOACĂ

Noii parlamentari de Argeș. Ce mandate încă se joacă. Potrivit rezultatelor obţinute în alegerile parlamentare de ieri și în urma redistribuirii de la nivel național (care urmează să fie realizată), PSD ar putea să aibă în județul Argeș 3 senatori şi 6 deputaţi.

Citiți și: Argeș. Anunț important pentru o categorie de contribuabili!

La acest moment, însă, pentru Senat PSD este sigur pe mandatele lui Şerban Valeca şi Gheorghe Marin (cărora li s-ar putea adăuga, cu probabilitate mare, şi Cristina Stocheci), iar pentru Camera Deputaţilor pe mandatele lui Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu şi Cătălin Rădulescu (acestora li s-ar putea adăuga, cu probabilitate mare, şi Nicolae Velcea).

PNL va avea sigur un deputat în Argeș: Dan Bica. Alte două mandate de deputat de Argeș sunt în dispută între Andrei Gerea (ALDE), Ionuţ Moşteanu (USR) şi Cătălin Bulf (PMP), dacă PSD va câștiga 6 mandate de deputat. Pentru Senat, lupta la „masa verde” se dă între Ion Popa (PNL) – cu șansele cele mai mari, Tudor Pendiuc (ALDE) şi Cristian Diaconescu (PMP). Toate mandatele de parlamentar de Argeș care încă se joacă vor fi sigure la încheierea redistribuirii de la nivel național a voturilor de la formațiunile politice care nu au intrat în Parlament.

Citiți și: Argeș. S-au făcut turtă și au plecat la drum!

În legislatura 2016 – 2020, Argeșul va avea 13 parlamentari (4 senatori și 9 deputați).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90