psd

„Noua tentativă de comunicare a Guvernului privind vaccinarea este tardivă!”

„Noua tentativă de comunicare a Guvernului privind vaccinarea este tardivă!”

Citiți și: „Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Guvernul Cîțu dovedește că este total defazat și că nu înțelege nici în al doisprezecelea ceas cum să combată eficient pandemia, afirmă medicul Remus Mihalcea, deputat de Argeș al PSD. Campania de informare pe care Guvernul dorește să o lanseze acum vine prea târziu și va fi un nou eșec, în condițiile în care haosul, atitudinile absurde și măsurile aberante au spulberat încrederea publică în autorități și instituții, precizează Remus Mihalcea.

Citiți și: „PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”

Niciodată puterea actuală nu a făcut un real parteneriat cu populația. Niciodată nu a dialogat, nu a colaborat, nu a convins! Atitudinea predominantă a fost de impunere, de sancționare. De aceea au eșuat penibil toate tentativele majore ale guvernării în privința combaterii pandemiei.

Aceasta nouă tentativă de comunicare publică este tardivă. Nu va reuși să schimbe ceva dacă guvernul nu nu schimbă strategia de vaccinare, așa cum a propus și PSD! Dacă nu vaccinează cu prioritate categoriile sociale cele mai vulnerabile. Dacă nu merge în țară, la țară, la porțile oamenilor, cu vaccinul. Dacă nu convinge și susține financiar medicii de familie să se implice.

Cele 11 spot-uri TV anunțate de premierului Cîțu înseamnă bani cheltuiți degeaba pe difuzare, în absența unei acțiune majore de recâștigare a credibilității. Iar cea mai directă și eficientă modalitate este schimbarea Guvernului. Actualul Cabinet a greșit prea mult, prea des, prea grav pentru a mai avea vreo șansă să se reabiliteze, să inspire încredere și să schimbe percepția celor care au dubii și nu vor (încă) să se vaccineze.

Prin urmare, cu atât mai oportună este moțiunea de cenzură a PSD și cu atât mai util este votul pentru căderea Guvernului Cîțu!„, conchide Remus Mihalcea.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441