Donaris 930 x 122

ion samoilă

NOUL ȘEF AL ITM ARGEȘ ÎȘI PREGĂTEȘTE INTRAREA ÎN PNL

Noul inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, Ion Samoilă, își anunță posibila înscriere în Partidul Național Liberal.

Citiți și: Cine va fi șef la PNL în locul lui Miuțescu

„Pe 3.03.2020 Ministerul Muncii și Protecției Sociale a emis ordinul conform căruia am fost numit să exercit prerogativele funcției publice de conducere de inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Această decizie a fost luată ca urmare a analizării dosarului profesional, care atestă faptul că subsemnatul, de profesie inginer, deținător al unui master în specializarea ,,Managementul securității, sănătății și al relațiilor de muncă”, cu o vechime în specialitatea studiilor de peste 20 de ani, am dat dovadă, înainte de toate, de o probitate morală de netăgăduit și am acționat în condiții de obiectivitate, profesionalism, legalitate și imparțialitate pentru îndeplinirea obiectivelor instituției.

Citiți și: Nereguli grave: Peste 100 de angajatori din Argeş, amendaţi de ITM. Unii au devenit „abonaţi fideli”

De aceste principii am ținut cont atât pe parcursul perioadei în care am exercitat prerogativele unei funcții publice de execuție (inspector de muncă), dar și în momentele în care am exercitat funcții publice de conducere, respectiv șef serviciu (…) și inspector-șef (…).

Pe parcursul întregii mele cariere profesionale m-am bazat în exclusivitate pe recunoaștere profesională, nebeneficiind de susținerea niciunui partid politic.

În condițiile actuale, însă, nu exclud posibilitatea de a adera la formațiunea politică PNL”, a anunțat în urmă cu puțin timp noul șef al ITM Argeș, Ion Samoilă.

Ion Samoilă l-a înlocuit la șefia ITM Argeș pe Florin Baboi (PNL), care, în ianuarie anul acesta, fusese numit în funcție cu delegare până la organizarea unui concurs. La rândul său, acesta îl înlocuise pe Samoilă. Baboi a revenit în postul de inspector-șef adjunct al ITM Argeș (Securitate și Sănătate în Muncă).

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441