Donaris 930 x 122

pc

sediu_PSD_ep

OAMENII VICEPREMIERILOR OPREA ŞI CONSTANTIN, LA SEDIUL PSD ARGEŞ! DECIZIE POLITICĂ IMPORTANTĂ!

Preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UNPR şi PC au fost astăzi la sediul PSD Argeş pentru a semna un acord politic important.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Astfel, preşedinţii PSD, PC şi UNPR au semnat documentul de înfiinţare a Alianței judeţene electorale PSD-UNPR-PC, care va candida în alegerile europarlamentare de pe 25 mai. Este vorba de Tudor Pendiuc (preşedintele interimar al PSD Argeş), Iulian Cristache (preşedintele UNPR Argeş) şi Ion Cornel Lazăr (preşedintele PC Argeş).

„Acţiunea s-a desfăşurat la sediul PSD Argeş. A fost un cadru decent, demn de o asemenea festivitate. Ne bucurăm de faptul că a luat fiinţă această alianţă electorală, care suntem siguri că va face o figură mai mult decât frumoasă în alegerile europarlamentare”, ne-a declarat senatorul Iulian Cristache, preşedintele UNPR Argeş, fost membru PP-DD.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3