EcoMoto 930×122

nicolae pavelescu

„Oare școlile s-au deschis astăzi pentru a fi închise din nou în foarte scurt timp?”

Comunicat de presă PSD Argeș:

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș, afirmă că, din cauza faptului că guvernanții nu au luat din timp măsuri de protejare și testare anti-Covid în școli, există riscul ca unitățile de învățământ să se închidă din nou.

„Oare școlile s-au deschis astăzi pentru a fi închise din nou în foarte scurt timp?

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Dacă ne luăm după faptul că asistăm din partea guvernanților la aceeași bâlbâială și nesiguranță ca anul trecut, dacă ne gândim că Guvernul Cîțu nu a luat nicio măsură de protecție, inclusiv testarea periodică a elevilor, scenariul pare plauzibil.

Intenția de a testa elevii, anunțată de miniștrii Educației și Sănătății, a rămas în aer după scandalul din Guvern. Șansa elevilor la educație este compromisă din cauza certurilor politice dintre PNL și USR.

Soluția PSD pentru continuarea cursurilor cu prezență fizică este testarea periodică a elevilor, măcar de două ori pe săptămână!

În multe țări din Europa, educația copiilor se face în școală pentru că se aplică testarea masivă, periodică, așa cum a cerut PSD încă de la începutul pandemiei, dar Guvernele de dreapta au refuzat pur și simplu să pună în aplicare o astfel de măsură”, declară Nicolae Pavelescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3