SMART KIDS 930X122

gaze

„Oportunitate de finanțare pentru extinderea rețelelor de gaze!”

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Schimbare uriașă în privința facturilor de gaze și curent

„Oportunitate de finanțare pentru extinderea rețelelor de gaze!”

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura-Oprescu, președintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, anunță că a fost publicat ordinul comun al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, respectiv al Energiei, privind dezvoltarea reţelelor de distribuţie de gaze finanţate din Programul Naţional de Investiții „Anghel Saligny”.

Obiectivul este branșarea a aproximativ 196.000 de familii la rețeaua de gaze.

Citiți și: Ți se pare că factura la gaze e umflată? Iată ce trebuie să faci!

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, Guvernul asigură o finanțare în valoare de 7,5 miliarde de lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de gaze naturale.

Programul permite finanțarea înființării de noi sisteme de distribuție de gaze naturale, extinderea acestora, precum și modernizarea, prin transformarea celor existente în sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Potențialii beneficiari ai Programului vor putea depune solicitările de finanțare în termen de 45 de zile de la data publicării, în Monitorul Oficial, al Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței pentru aprobarea Programului „Anghel Saligny”, iar selectarea obiectivelor de investiții se va face conform criteriilor stabilite prin aceleași norme.

Ulterior aprobării listelor obiectivelor de investiții, beneficiarii vor trimite eventualele documente suplimentare necesare, iar după încheierea contractelor de finanțare, beneficiarii pot solicita din partea MDLPA decontarea sumelor necesare.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul, AICI „, transmite deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura-Oprescu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • D-na Simona ca președinte la camera deputaților v-am rugat și pe d-voastră și pe d-l Pavelescu să îl rugați pe d-l Ion Minzina sa asfalteze 3,5 km de drum județean DJ731D care trece prin sat Valea Nandrii Com Dărmănești Jud Arges de 6 ani ne rugam de d-lui e promis la asfaltare după timpul lui Tecău trebuia când ați fost la prim ministru sa ceară bani și pentru acest drum că știa de 6 ani ne ajutați ?

570 X 90 CUMPANA 3