SPALATORIE MURAY  930×122

pro românia

PARLAMENTARII PRO ROMÂNIA VOR VOTA MOŢIUNEA DE CENZURĂ ÎMPOTRIVA CABINETULUI ORBAN

Delegaţia permanentă a partidului a Pro România a decis ca parlamentarii alianței să voteze moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

Potrivit unui comunicat al Pro România, membrii Delegației Naționale au discutat și oportunitatea susținerii unei moțiuni de cenzură îndreptate împotriva Cabinetului Orban. Concluzia acestora a fost că România se adâncește în criză cu fiecare zi de guvernare a acestui Executiv.

”Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situația a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate și spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia și-așa șubrezită și care au îngenunchiat companiile autohtone. Nu au venit cu soluții pentru școală, pentru sănătate, pentru economie, nu și-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialiști și continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale și alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină și trebuie să plece”, a declarat Victor Ponta.

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA) ȊNDEAMNĂ ALEGĂTORII SĂ ANALIZEZE CANDIDAȚII, ȊN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ DE CAMPANIE

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3