930×122 CAPRA 5

europarlamentare

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

PC VA MERGE LA EUROPARLAMENTARE ALĂTURI DE PSD ȘI UNPR

Partidul Conservator va merge pe listă comună cu PSD și UNPR la alegerile pentru Parlamentul European, potrivit unei decizii luată astăzi de Biroul Politic al PC.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Președintele conservatorilor, deputatul de Pitești Daniel Constantin, precizează că PC o va propune pe Maria Grapini, ministru, pentru un loc eligibil și că o a doua propunere este liderul filialei Prahova, Laurențiu Rebega.

„Biroul Politic s-a întrunit într-un format restrâns și a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC să participe pe o listă comună alături de PSD şi UNPR. Suntem consecvenţi ideii că (n.r. – USL) ar trebui să avem liste comune şi la alegerile europarlamentare. Înţeleg că există, totuşi, opinii divergente în partidul celorlalţi aliaţi (n.r. – PNL), iar din acest punct de vedere noi am validat această propunere, cel puţin pentru acest moment. Vom vedea şi dacă PNL se va alătura sau nu acestei liste”, a declarat Daniel Constantin după ședința conducerii Partidului Conservator.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90