EcoMoto 930×122

alegeri

PENDIUC ŞI-A FĂCUT CRUCE DUPĂ CE-A VOTAT!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a votat, ca de obicei, la secţia de la grădiniţa nr. 14, aproape de casa sa. Edilul a mers la vot împreună cu soţia lui, Gabriela, şi cu fiica cea mică, Ariana. A lipsit Emanuela, fiica cea mare, care a avut probleme de natură profesională. Imediat după ce a pus buletinul de vot în urnă Pendiuc şi-a făcut semnul crucii şi a spus „Doamne-ajută!”.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„În ceea ce privește Parlamentul European am votat pentru acei candidaţi care au făcut ceva până acum pentru România, care ne-au reprezentat cu cinste în Europa. În privința Consiliului Judeţean, am votat pentru continuitate. Am ales să continuăm proiecte deja începute, în beneficiul cetăţenilor. Legat de prezenţa la vot, pot doar să sper că va fi bună, deşi, fiind alegeri europarlamentare, interesul nu este aşa de sporit.”, a declarat primarul la ieşirea din secţia de votare.

Amintim că Tudor Pendiuc este preşedintele interimar al PSD Argeş.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90