930 x122 grota rece

pendiuc

ALEGERI_PNL_PITESTI_2_TUDOR_PENDIUC

PESEDIŞTII, PREGĂTIȚI SĂ-I „ZBOARE” DIN FUNCȚII PE DIRECTORII PNL

Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş, a declarat astăzi, în conferința de presă a partidului, că nu înţelege de ce liberalii se bucură de apropierea de PDL, „de parcă ar fi câştigat alegerile”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Nu înţeleg de ce PNL a ieşit de la guvernare. Nu înţeleg de ce se bucură aşa, de parcă ar fi câştigat alegerile. Nu suntem dintre cei care lucrăm cu ochii închişi. Am văzut ce vor! Prin urmare, directorii de instituţii deconcentrate liberali vor fi schimbaţi. Nu avem un termen anume, dar aşa se va întâmpla. Nu ştiu ce vor spune liberalii adevăraţi de fuziunea partidului lor cu PDL. Îi felicit pe cei de la PNL că au obţinut aceste rezultate. Puteau fi și mai proaste!”, a declarat, ironic, Pendiuc.

În altă ordine de idei, PSD Argeş a reuşit să se claseze pe locul 8 la nivel naţional, în rândurile organizaţiilor partidului, din punct de vedere al rezultatelor obţinute la alegerile europarlamentare din data de 25 mai. Sunt primele alegeri în care Tudor Pendiuc a fost coordonator al campaniei electorale a PSD, după retragerea lui Constantin Nicolescu de la conducerea filialei.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3