930 x122 grota rece

gelu tofan

Pitești: Tofan transpiră! Gorghiu și Coteț vor să-l „execute” din funcția de viceprimar

Pitești: PNL pregătește mazilirea lui Gelu Tofan din funcția de viceprimar.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

PNL Argeș se pregătește să-l “execute” pe Gelu Tofan, viceprimar al municipiului Pitești, în acest sens fiind convocată pentru astăzi la ora 18:00, la sediul PNL Pitești, ședința ordinară a Biroului Politic Local al PNL Pitești.

Principalul punct de pe ordinea de zi este dezbaterea oportunității aplicării unei sancțiuni pentru Gelu Tofan.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

„Prejudicii de imagine Partidului Național Liberal”

Prin comportamentul dumneavoastră public ați adus prejudicii de imagine Partidului Național Liberal.

Mai exact, în data de 12.08.2022, cu ocazia unui interviu la un post local de televiziune ați declarat că cel mai bun candidat la Primăria Pitești din partea PNL este primarul PSD, Cristian Gentea (detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Pitești: „Cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea de la PSD)!”.

Ați fost subiectul ironiilor presei locale”

Astfel, ați fost subiectul ironiilor presei locale și ați adus prejudicii de imagine Partidului Național Liberal. Totodată, nu ați participat la activitățile PNL cu încălcarea dispozițiilor art. 25 lit. e din Statutul PNL.

În egală măsură, ați refuzat în mod repetat și constant dialogul cu BPL al PNL Pitești și consilierii locali ai PNL din cadrul Consiliului Local Pitești, încălcând astfel obligațiile prevăzute de art. 25 lit. c, d și f din Statutul PNL.

De asemenea, participarea dumneavoastră la ședințele Biroului Politic Local a fost extrem de redusă în anul 2022.

Ați refuzat dialogul”

Practic, în activitatea dumneavoastră de viceprimar al Municipiului Pitești ați refuzat dialogul cu organismele statutare ale partidului și ați acționat fără o consultare a grupului de consilieri ai PNL Pitești încălcând astfel prevederile art. 13 lit. d, e și f din Statutul PNL.

Mai mult decât atât, nu ați pus în practică programele și politicile publice asumate de PNL, încălcând astfel obligațiile prevăzute de art. 25 lit. g teza finală din Statutul PNL.

Ați folosit un limbaj vulgar”

În același timp, la ședința Consiliului Local Pitești din data de 15.07.2021, deși cunoșteați că ședința CL Pitești este transmisă în direct, ați folosit un limbaj vulgar încălcând astfel dispozițiile art. 25 lit. k teza I din Statutul PNL, neavând, pe cale de consecință o conduită civică ireproșabilă.

Vă informăm că aveți dreptul de a participa la această ședință și de a folosi în apărarea dumneavoastră orice mijloc de probă.”, se arată în convocarea transmisă (și) lui Tofan de către președintele PNL Pitești, consilierul local Mihai Coteț (foto).

Mihai Coteț l-a înlocuit recent pe Tofan din funcția de președinte al PNL Pitești și râvnește de mult timp și la funcția acestuia de viceprimar al municipiului Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90