Donaris 930 x 122

consiliul judetean

PMP ȘI-A PREZENTAT CANDIDATUL PENTRU PREȘEDINȚIA CJ ARGEȘ

Astăzi, într-o conferință de presă, Partidul Mişcarea Populară și-a prezentat candidatul pentru președinția Consiliului Judeţean Argeș, în alegerile care se vor desfășura pe 25 mai.

Citiți și: Decizie bulversantă pentru angajații unei importante instituții!

Candidat este Lucian Cioacă, în vârstă de 29 de ani, propunerea organizaţiei de tineret. “Pilot de avion, ofiţer de poliţie, poliglot, un tânăr dinamic, sportiv, competent, care vrea să se lupte cu hidra roşie din acest judeţ, unde vecinul (n.r. – aluzie la Constantin Nicolescu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș) a făcut legea timp de 4 decenii.”, aşa l-a descris Teodor Baconschi, vicepreședinte PMP la nivel central, prezent la conferința de presă organizată în Pitești.

Printre altele, Lucian Cioacă propune construirea în județ a unui nou spital, amenajarea de pârtii de schi și a unui traseu montan pentru biciclete sau ATV-uri și promovareaa zonelor de câmpie. „Comasarea unor comune într-un nucleu de dezvoltare ar fi o idee bună.”, a adăugat candidatul PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Concurs de angajare la Consiliul Județean!

Lucian Cioacă s-a născut în Piteşti. A absolvit Liceul Teoretic „Ion Barbu” (profilul matematică-fizică), iar apoi Facultatea de Electronică şi Electromecanică. Ulterior a terminat Şcoala de Poliţie din Cluj Napoca şi Academia de Aviaţie. În prezent este în primul an la Facultatea de Chimie. Este căsătorit şi are un copil în vârstă de aproape doi ani.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441