930 x122 grota rece

emanuel soare

PNL A STABILIT NOUL PREFECT DE ARGEȘ

Emanuel Soare este propunerea oficială a PNL Argeș pentru funcția de prefect al județului. Anunțul a fost făcut de Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, într-o conferință de presă care se desfășoară la acestă oră și la care participă și Emanuel Soare (foto).

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Numirea lui Soare în funcția de prefect va fi făcută de Guvernul Orban.

Există, însă, o problemă: Emanuel Soare nu este funcționar public, o condiție obligatorie pentru ocuparea postului de prefect. Nici Miuțescu, nici Soare nu au explicat clar cum se va proceda pentru ca această condiție să fie îndeplinită.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

În vârstă de 43 de ani, Emanuel Soare este, din aprilie 2016, prorector al Universității de Stat din Pitești.

Amintim că la începutul acestei luni Emilian Dragnea (care avea susținere politică din partea PSD) a fost schimbat din funcția de prefect al județului Argeș. De conducerea instituției se ocupă în prezent subprefetul Adrian Bughiu (cu susținere politică de la ALDE). AICI, mai multe detalii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3