EcoMoto 930×122

Arges

PNL I-A TRĂDAT PE ARGEȘENI. LIBERALII LUI TĂRICEANU VIN CU ARGUMENTE.

La alegerilor locale din anul 2012 USL a câştigat în Argeș 70 de primării și Consiliul Judeţean. Decizia de ieşire de la guvernare a PNL a întors, însă, votul cetăţenilor. Nu numai că unii primari liberali aleşi pe listele USL au devenit aliaţi cu PDL, dar în consiliile locale se încearcă formarea de noi majorităţi. Votul argeşenilor a fost înşelat de două ori, susţine preşedintele interimar al Partidului Liberal Reformator Argeş, Dan Crişan.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„În primul rând, argeşenii au fost înşelaţi din punct de vedere politic. Au votat candidaţii PNL, PSD şi PC reuniţi pe listele USL pentru că au dorit să transmită ceva: doresc schimbarea în această ţară. Ulterior, la alegerile parlamentare votul pentru USL a dus la o majoritate de aproape 70% în Parlament. A fost semnalul că nu mai doresc regimul Băsescu, că nu mai doresc politica acestui regim, al cărui reprezentant a fost şi rămâne PDL. Prin ieşirea de la guvernare PNL a trădat această dorinţă a argeşenilor, a tuturor românilor care, ieşind mai întâi în stradă şi apoi prin vot, au cerut schimbare. Şi, culmea, PNL s-a aliat acum chiar cu cei pe care oamenii i-au pedepsit pentru corupţia, incompetenţa şi sfidarea lor: cei din PDL.

Conducerea PNL, indiferent că vorbim de Crin Antonescu sau de Klaus Iohannis şi cooperativa sa, au trădat, în al doilea rând, perspectiva şi priorităţile comunităţilor din Argeş. Pentru că votând primarii USL şi consilierii locali şi judeţeni USL argeşenii au votat un program de dezvoltare a judeţului, un program de dezvoltare a localităţilor lor. Ori acum consilierii PNL încearcă să formeze majorităţi cu PDL pentru a face opoziţie, deci pentru a bloca aceste programe şi a anula viitorul pe care argeşenii şi l-au dorit. Iar acest lucru este chiar mai grav decât trădarea politică, pentru că are implicaţii directe şi imediate asupra calităţii vieţii fiecărei familii din judeţ.”, acuză liderul interimar al PLR Argeș.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90