930 x122 grota rece

Arges

PP-DD ARGEŞ DĂ ULTIMATUM PSD-ULUI! VEZI DE CE!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să dea un ultimatum pentru PSD Argeş, în condiţiile în care cele două partide au încheiat un protocol de colaborare la nivel central.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş, a spus răspicat în urmă cu puţin timp că ar fi normal ca partidul său să primească o funcţie de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi funcţii de directori de instituţii deconcentrate, iar PNL să fie scos din schema guvernării locale.

„Din păcate, cei de la PSD ne-au tot amânat, nu ne-am putut întâlni până acum să stăm de vorbă. După 15 august au spus că ar fi posibile nişte negocieri”, a declarat astăzi Mihai Deaconu.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

În schimb, consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, este tranşant. „Ar trebui să mergem la cei de la PSD cu presa de faţă şi să le solicităm să stea de vorbă cu noi. Dar ei ne tot amână! Să ne spună: vor sau nu să colaborăm! Noi suntem cu ei, ei sunt cu noi? Dacă nu, să ne vedem fiecare de treabă!”, a declarat Vasile Mihăilescu.

La ultima şedinţă de Consiliu, trei dintre aleşii PP-DD s-au abţinut de la vot în cazul unei hotărâri care viza Regia de Drumuri (Consiliul der Administraţie), dar Vasiler Mihăilescu a votat pentru, la fel ca PSD. „Nu ştiu dacă am greşit, dar am considerat că dacă avem protocol la nivel naţional aşa trebuie să votez, deşi nu mă dau în vânt după PSD. Din contră. Dar trebuie să ni se spună clar cum stau lucrurile în judeţ!”, a precizat Vasile Mihăilescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90