NOR CURIER 930X122

Pavelescu

„Premierul rămâne rupt de realitățile pe care le trăiesc românii”

„Premierul rămâne rupt de realitățile pe care le trăiesc românii”

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș, afirmă că „în lumea premierului Florin Cîțu totul e roz, în vreme ce în lumea reală e prăpăd!”.

„Premierul rămâne rupt de realitățile pe care le trăiesc românii și continuă să facă declarații halucinante despre creșterea puterii de cumpărare. Cică oamenii o duc mai bine, salariile lor au crescut mai repede și mai mult decât inflația și, prin urmare, cumpără mai mult și sunt mai fericiți. Îl îndemnăm pe premier, cu toată compasiunea, să coboare-n stradă din biroul în care împarte banii țării doar către acoliții săi și să vadă chinul din ce în ce mai mare al vieții de zi cu zi. Un calcul sumar arată că în fiecare lună o gospodărie plătește mai mult cu aproximativ 240 de lei pentru bunurile și serviciile esențiale din cauza scumpirilor!”, afirmă Nicolae Pavelescu.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3