930X122 MAIA

ionel moloiu

PRIMAR PSD: „PUN LACĂTUL PE PRIMĂRIE!”

Primar PSD: „Pun lacătul pe Primărie!”. Prezent la conferinţa de presă de astăzi a filialei Argeş a Partidului Social Democrat, primarul PSD al comunei Hârseşti, Ionel Moloiu, a spus că este nevoie de salarii mai mari în administraţia publică, dar că majorările trebuie făcute cu discernământ.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Primarul a reacţionat astfel faţă de creşterile de salarii prevăzute de proiectul legii salarizării unitare, dar şi faţă de creşterile deja operate în administraţia publică locală.

„Trebuie avut grijă, pentru că vom ajunge să dăm toţi banii pe salarii şi nu mai putem face nicio investiţie! În ritmul în care cresc salariile, vom ajunge să punem lacătul pe primării!”, a avertizat primarul PSD.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Nu este de glumă! În Ştefăneşti, de exemplu, oraş condus tot de un primar PSD, bugetul pentru cheltuieli salariale în 2017 este dublu faţă de 2016! În tot acest timp, mediul privat a rămas serios în urmă la capitolul salarizare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90