Nisan 930 x 122

ionel moloiu

PRIMAR PSD: „PUN LACĂTUL PE PRIMĂRIE!”

Primar PSD: „Pun lacătul pe Primărie!”. Prezent la conferinţa de presă de astăzi a filialei Argeş a Partidului Social Democrat, primarul PSD al comunei Hârseşti, Ionel Moloiu, a spus că este nevoie de salarii mai mari în administraţia publică, dar că majorările trebuie făcute cu discernământ.

Citiți și: ROMÂNIA AR PUTEA AVEA UN PREMIER FEMEIE

Primarul a reacţionat astfel faţă de creşterile de salarii prevăzute de proiectul legii salarizării unitare, dar şi faţă de creşterile deja operate în administraţia publică locală.

„Trebuie avut grijă, pentru că vom ajunge să dăm toţi banii pe salarii şi nu mai putem face nicio investiţie! În ritmul în care cresc salariile, vom ajunge să punem lacătul pe primării!”, a avertizat primarul PSD.

Citiți și: ŞOC PE SCENA POLITICĂ DIN ROMÂNIA

Nu este de glumă! În Ştefăneşti, de exemplu, oraş condus tot de un primar PSD, bugetul pentru cheltuieli salariale în 2017 este dublu faţă de 2016! În tot acest timp, mediul privat a rămas serios în urmă la capitolul salarizare.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066