EcoMoto 930×122

excludere

PRIMĂRIȚA ORAȘULUI ȘTEFĂNEȘTI, EXCLUSĂ DIN PSD

Primărița orașului Ștefănești, exclusă din PSD. Ioana Jenica Dumitru, primărița orașului Ștefănești, a fost exclusă din Partidul Social Democrat.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Decizia a fost luată de PSD Ștefănești, organizație condusă de deputatul Nicolae Velcea și din care făcea parte și Ioana Jenica Dumitru.

„Moș Nicolae mi-a adus o excludere. Din partid. Îl consider un dar nesperat din partea unei formațiuni politice pentru care am câștigat un mandat de primar de oraș, dar care obișnuiește să-și devoreze „copiii” care nu își pleacă fruntea, nu merg în genunchi și nu închid ochii la nedreptăți și ilegalități.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Consider că drumul fiecăruia în viață se rescrie în funcție de fapte”, este mesajul primăriței din Ștefănești, care a făcut publică și decizia de excludere.

Am încercat să luăm legătura cu deputatul Nicolae Velcea, președintele interimar al organizației PSD Ștefănești, pentru a ne preciza motivele care au stat la baza excluderii din partid a Ioanei Jenica Dumitru. Până la ora publicării acestei știri, Velcea nu a putut fi contactat. (Sursă foto: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90