NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

PRO ROMÂNIA ARGEȘ, FORUM CU PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN

Pro România Argeș, forum cu Ponta și Daniel Constantin.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

La sediul din Pitești al Pro România Argeș s-a desfășurat ieri o nouă ședință. Pentru că partidul a ajuns să numere aproximativ 1.000 de membri, au fost discutate responsabilitățile zonale.

Pe de altă parte, a fost anunțată intenția organizării unui forum cu privire la accesarea de fonduri europene. ”În curând, Pro România Argeș va organiza un forum la care se vor discuta problemele care survin în accesarea fondurilor europene. Invitați vor fi Victor Ponta, Laurențiu Rebega, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Împreună cu membrii partidului, cu specialiști în fonduri europene și oameni din mediul de afaceri, vom prezenta soluții pentru ca rata de absorbție a banilor europeni să fie mai mare de 3-4%, atât cât este în prezent.”, declară Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

La ședință au participat și noi membri ai partidului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3