930×122 CAPRA 5

coronavirus

PRO ROMÂNIA PROPUNE AMÂNAREA PLĂȚII RATELOR BANCARE, CU 90 DE ZILE, PENTRU PERSOANELE FIZICE

PRO România continuă seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor îmbolnăvirilor cu coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO România vor propune modificări legislative în sensul amânării plății ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

“Pe durata epidemiei, cetățenii trebuie să beneficieze de o perioadă de grație de 90 de zile. În caz contrar, băncile se vor trezi cu mai bine de jumătate din debitori care nu-și vor mai putea plăti ratele. Trecem printr-o criză fără precedent, ale cărei consecințe economice vor fi mai dramatice decât ceea ce am văzut în 2009-2010. Este datoria statului să sprijine categoriile vulnerabile”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

Tot astăzi, PRO România a propus o măsură în beneficiul companiilor din domeniul HORECA, respectiv sistarea plății impozitelor și a contribuțiilor pentru salarii până la data de 1 septembrie 2020.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

În România sunt peste 300.000 de angajați în turism și servicii de alimentație publică. Fără intervenția statului, companiile din domeniu riscă blocarea activității, concedieri masive și chiar faliment.

Reamintim faptul că președintele PRO România, Victor Ponta, a propus, luni, zece măsuri de combatere a efectelor îmbolnăvirilor de coronavirus. Patru dintre acestea au fost implementate de Guvern în ultimele zile.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90