930×122 CAPRA 5

guvern

PROGRAMUL VIZITEI LUI PONTA ÎN ARGEŞ

Victor Ponta, primul ministru al Guvernului României şi preşedintele PSD, vine mâine, 20 martie, în Argeş. Este a treia vizită oficială pe care Ponta o va face în județul nostru de când ocupă funcția de premier.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

La ora 16 Victor Ponta va fi la Prefectură (acolo unde este posibil să participe la instalarea în funcţie a noului prefect), iar la ora 17 va ajunge la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. La Universitate se va întâlni cu oameni de afaceri argeşeni și cu reprezentanţi ai sindicatului de la uzina „Dacia” din Mioveni. Apoi va participa la Consiliul Judeţean al PSD Argeş.

Printre temele care vor fi dezbătute se numără construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu (care recent a fost anunţată de Guvern ca fiind o prioritate în materie de infrastructură rutieră), realizarea centurii de Vest pentru ocolirea municipiului Piteşti şi exerciţiul financiar european 2014-2020, pentru atragerea de fonduri.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3