930×122 CAPRA 5

nicolescu

PROVOCAREA LANSATĂ DE TĂMAGĂ PENTRU PSD ARGEŞ

Senatorul Constantin Tămagă (PSD) a lansat o provocare fără precedent filialei argeşene a partidului.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

„Vreau să ne fixăm ca obiectiv să fim primii pe ţară din punct de vedere al rezultatelor pe care le obţinem la europarlamentare. Putem profita şi de conjunctura că avem alegeri şi pentru şefia Consiliului Judeţean, deci mobilizarea va fi mare. Până acum am fost, ca organizaţie, cum am fost eu în PSD: când pe locul trei, când pe cinci, când pe şapte, dar niciodată pe locul întâi! A sosit timpul să facem un scor de 65% şi să fim prima organizaţie din ţară! Altfel vor putea merge liderii noştri la Bucureşti şi să facă ceva pentru judeţ dacă atingem acest obiectiv.”, a spus Tămagă cu ocazia vizitei de aseară în Piteşti a europarlamentarelor Corina Creţu şi Daciana Sârbu.

Despre Constantin Tămagă se spune că ar fi în cărţi pentru funcţia de preşedinte al PSD Argeş, lăsată vacantă de Constantin Nicolescu. Postul este ocupat interimar de Tudor Pendiuc, primarul Piteștiului.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90