930 x122 grota rece

nicolae pavelescu

„PSD a reușit să impună un set de măsuri urgente de sprijin pentru mediul de afaceri”

„PSD a reușit să impună un set de măsuri urgente de sprijin pentru mediul de afaceri”

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș, membru al Comisiei pentru Muncă din Camera Deputaților, afimă că PSD are soluții pentru sprijinirea mediului de afaceri grav afectat de pandemie. Deputatul argeșean declară că este necesar un pachet de măsuri de sprijinire a agenților economici, mai ales în contextul în care guvernele de dreapta de până acum au lăsat de izbeliște firmele.

„Lipsa măsurilor solide de sprijin din partea guvernelor de dreapta a împins România în jos într-un clasament global care analizează susținerea direct de la buget, prin măsuri fiscale, acordată de state la nivel global.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

România este pe locul 111 în lume din acest punct de vedere, din 192 de state pentru care FMI colectează date!

În acest clasament, România se află alături de țări din Africa, Asia și America Centrală! Concret, România se află imediat după Honduras și și cu puțin înaintea Panama și Zimbabwe!

Iar dintre țările europene, sunt poziționate mai jos decât România doar Albania, Republica Moldova și Belarus. Aceste țări au fost ultimele din Europa la susținerea economiei prin măsuri fiscale în pandemie!

În urma negocierilor cu PNL și UDMR pentru formarea noului Guvern, PSD a reușit să impună un set de măsuri urgente de sprijin pentru mediul de afaceri. Redresarea economică, precum și creșterea veniturilor populației sunt principalele ținte ale PSD în noul Guvern!”, declară Nicolae Pavelescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Iordache spune:

    Care sunt măsurile, mai pe concret? Sau e doar un limbaj de sindicalist pricopsit la Dacia, actual parlamentar, viitor profitor pe pensie specială.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90