EcoMoto 930×122

candidati

PSD ARGEŞ ARE CANDIDAŢI PENTRU CONDUCEREA CENTRALĂ A PARTIDULUI

Duminică, 18 octombrie, are loc la Bucureşti Congresul Naţional Extraordinar al PSD, eveniment în cadrul căruia vor fi validate rezultatele alegerilor interne din partid pentru desemnarea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

La Congres va participa şi o delegaţie din Argeş formată din 116 persoane, a şasea ca mărime din ţară. De asemenea, în cadrul Congresului vor avea loc şi alegeri pentru funcţiile de conducere de la nivel central.

PSD Argeş are trei candidaţi. Senatorul Constantin Tămagă şi deputatul Cătălin Rădulescu vor candida pentru funcţii de vicepreşedinţi, în vreme ce deputatul Gheorghe Marin va candida pentru funcţia de secretar regional. Conform noului statut, PSD va avea 14 vicepreşedinţi (dintre care patru femei).

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3