NOR CURIER 930X122

psd

PSD ARGEȘ: DOAR ÎN DICTATURĂ TRANSPARENȚA ȘI INFORMAREA PUBLICĂ SUNT O „ÎMPOVĂRARE” PENTRU DECIDENȚI

PSD Argeș îl critică pe președintele Klaus Iohannis după ce acesta a acuzat că sunt partide care au condiționat ipocrit votul în Parlament pentru prelungirea stării de urgență.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

“Este un gest iresponsabil: în aceste momente grele prin care trece România, în loc de a coagula toate forțele politice, el a ales să acționeze partizan.

Iohannis încearcă să acopere incompetența crasă a Guvernului Său, incompetență care se observă acum mai mult decât oricând.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

De ce îl deranjează pe Iohannis ca Guvernul să prezinte rapoarte despre achizițiile pe care le face în această perioadă?

Președintele este supărat că Parlamentul, la fel ca toți cetățenii acestei țări, dorește transparența comunicărilor cu privire la situația exactă și în timp real a evoluției coronavirusului pe teritoriul țării, precum și transparența achizițiilor publice.

Președintele este supărat că Parlamentul, la fel ca toți cetățenii acestei țări, își dorește ordine în toate aceste ordonanțe militare, emise la miez de noapte și care se bat cap în cap.

Președintele este supărat că Parlamentul, la fel ca toți cetățenii acestei țări, dorește adoptarea de măsuri concrete, simple, de sprijin REAL pentru populație și mediul de afaceri românesc ACUM, nu la sfârșitul stării de urgență, cum vrea ministrul de finanțe Cîțu.

Președintele Iohannis trebui să lase războaiele deoparte și să-și convingă Guvernul să uite de politică și alegeri în aceste momente. Acum este nevoie de coeziune și de acțiune comună.

Iohannis să nu confunde „responsabilizarea” cu „împovărarea”. În democrație, decidenții politici sunt obligați să fie responsabili față de cei care i-au votat.

Doar în dictatură transparența și informarea publică reprezintă o „împovărare” pentru decidenți!”, transmite PSD Argeș.

Amintim că PSD a votat în Parlament pentru încuviințarea decretului prezidențial de prelungire a stării de urgență, dar cu amendamente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3