Donaris 930 x 122

psd

PSD ARGEȘ ORGANIZEAZĂ DE ZIUA COPILULUI CONCURS CU PREMII

Cu ocazia Zilei Copilului, PSD Argeș organizează un concurs de fotografie denumit generic “Copilăria mea”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

“Concursul se desfășoară online, participanții având posibilitatea de a posta pe peretele evenimentului creat pe pagina de Facebook a PSD Argeș fotografii sau picturi proprii tematice.

Imaginile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate conform unui regulament care este disponibil pe pagina concursului de pe pagina de Facebook a PSD Argeș.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Înscrierile se fac până pe 31 mai 2020, ora 24, iar jurizarea lucrărilor (contorizarea like-uri) va avea loc pe 1 iunie 2020, ora 8. Anunţarea rezultatelor și premierea vor fi pe 1 iunie 2020, ora 12.

La concurs poate participa orice persoană cu vârsta între 6 și 18 ani cu domiciliul în județul Argeș. Fiecare participant are dreptul de a înscrie o singură fotografie.

Fotografiile și picturile trebuie să pună în evidență lucrurile, locurile, oamenii sau valorile care conturează spiritul unui copil.

Datele de contact ale participantului (nume complet, număr de telefon, adresa de email) vor fi trimise printr-un mesaj personal paginii PSD Argeș. Datele personale nu vor fi publice și vor fi folosite doar pentru înmânarea premiilor.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de like-uri acumulate până la data de 1 iunie 2020, ora 8. Lucrările câștigătoare vor fi lucrările cu cele mai multe aprecieri, pe fiecare categorie de vârstă, și vor fi afișate pe pagina PSD Argeș. Se vor afișa doar fotografia și numele persoanei, fără datele de contact ale acesteia.

Premiile se acordă pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani. Pentru fiecare categorie de vârstă se acordă câte două premii (două biciclete – una de băiat și una de fată). Marele premiu al concursului constă într-un echipament FC Argeș.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina PSD Argeș”, transmite Biroul de presă al partidului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90